0

Din vagn är tom

Sälja ditt guld

Köp och sälj guld samma dag

Hos Rebecca Falck köper vi ditt gamla guld. Besök oss i butiken och få en bedömning och pris  beroende på kvalitet och vikt.

 De dagliga priserna för guld beräknas enligt London Spots guldpriser och justeras varje dag. Hos Rebecca Falck följer vi alltid marknadspriset för att säkerställa det mest rättvisa priset för ditt värdefulla guld.

Med hjälp av länken nedan  kan du själv beräkna cirka priset på ditt guld. Observera att priset endast är vägledande och kommer att justeras  upp eller ned när vi tillsammans med dig väger och provar ditt guld i butiken.

 

Förutsättningar för köp och försäljning

Om du skall sälja, var vänlig observera nedanstående och

kom ihåg att ta med följande;

- Giltigt bild ID (Pass / körkort)

- Sjukförsäkringskort (om du är från Danmark)

- Bankinformation (Reg. / Kontonr.)

Observera att det kan vara svårt att ångra att du sålt ditt guld till oss, eftersom det sänds vidare till en extern värdedepå.

Vi kommer att gå igenom ditt guld och göra en korrekt analys. Vi erbjuder dig sedan  ett pris  baserat på guldets värde och dagens pris. Om du är nöjd med erbjudandet kommer du att få pengarna överförda till ditt konto samma dag och du får självklart ett kvitto för försäljningen. Om du inte vill sälja guldet får du betala för analysen och prisförslaget, denna kostnad  är 150.- SEK 

Har du några frågor ring oss gärna; +46 729 224 291 

Prova vår guldkalkylator här.