html

Guldsmed Rebecca Falcks historia och bakgrund.

Ett smycke i guld är inte bara en vacker metall. Det är en berättelse som innehåller en historia som är full av känslor och kärlighet till de människor som vi håller av och lever vårt liv med.

 

Guldsmed Rebecca Falck: ”Bakom varje smycke finns berättelse om våra känslor”

 

Rebecca har i höst öppnat sin guldsmedsbutik i Helsingborg och hon, om någon, förstår precis vad det handlar om när människor kommer för att få råd och vägledning till ett nytt unikt smycke. Hon lyssnar, ger råd och skapar en design efter din berättelse och ditt behov.

 

”Ett vackert smycke binder samman själ och hjärta och kan ha en stor symbolisk betydelse för människors liv. Min uppgift är att ta in känslorna och skapa det helt rätta smycket”

Guldsmed Rebecca Falck

 

Som smyckesdesigner skapar Rebecca Falck inte bara dina utan också sin egna smycken. Med inspiration från naturens rika former, formar också Rebecca sina smycken i både klassisk och experimentell design med genomarbetade kontraster i uttrycken.

Har du ett guldsmycke, som du kanske vill göra om, eller rent av skapa en egen design, så kom ned i butiken och få både vägledning och inspiration av Rebecca Falcks vackra urval av hennes egen design.

Lite om Guldsmeden och smyckedesigner Rebecca Falck

Rebecca Falck kommer från Danmark, där hon varit aktiv yrkes guldsmed i mer än 20 år med en stor kundkrets.

I butiken finns både klassiska och mera experimentella smycken.

Rebecca Falck lägger stor vikt vid att kvalitet, design och funktionalitet smälter samman.

Butiken har egen verkstad på plats och kan även åta sig alla typer av reparationer.

Skriv till Rebecca här om du har en fråga.