html

Sälja Guld Helsingborg

Sälj ditt guld

Sälj ditt guld i Helsingborg. Har du gammalt guld, eller har du ärvt smycken i guld som du inte använder alls? Då kan du få dem värderade av juvelerare Rebecca Falck och få pengar istället för att ha gammalt guld liggande i byrålådan.

Guldbutik i Helsingborg

Rebecca Falck är en juvelerare som köper guld i Helsingborg i Sverige. Du kan få ett bra pris för ditt guld. Butiken är liten och mysig och ligger i Kolmäteregränden i centrala Helsingborg och nära färjan till Danmark och kollektivtrafik. Du kan enkelt gå till juveleraren och uppskatta det guld du inte använder. Sälj enkelt ditt guld hos Guldsmeden Rebecca Falck i Helsingborg.

Vi köper ditt guld

Guldsmeden i Helsingborg väger och utvärderar ditt guld när du tar in det i butiken och hon uppskattar ditt guld direkt. Guldpriset kan variera från dag till dag och på Rebecca Falck använder vi alltid dagens färska guldpris. Priset du får gäller endast samma dag.

Sälja ditt guld i Helsingborg

Det är lätt att sälja sitt guld i Helsingborg. Det bästa stället att sälja ditt guld är hos juveleraren Rebecca Falck.

Det finns många kvaliteter av guld och du kan sälja guld till flera priser. Ditt guldpris kommer att beräknas i SEK, svenska kronor, när du är i butiken. Kom ner till Rebeccas butik med dit gamla guld och gamla guldsmycken och få priset på guldet.

Vilket guldpris får jag?

Om du känder ditt guld och vet vad det är för karat kan du prova Juveleraren Rebecca Falcks guldkalkylator här på nätet 

Prova vår guldkalkylator här. 

Väg ditt guld hemma och få en uppfattning om vad det är värt. På kalkylatorn kan du även se dagspriset online för de olika sorterna av guld. Det dagliga priset på guld uppdateras online varje dag.

Sälj guldsmycken i Helsingborg

Smycken i guld har ofta ett bra guldpris och du kan snabbt få veta vad dina smycken är värda. Priset du får gäller endast samma dag.

Hur säljer man sitt guld i Helsingborg?

1. Ta med ditt guld till butiken, Guldsmed Rebecca Falck, samt ID och bankkontonummer
2. Juveleraren väger ditt guld
3. Du får ett pris på ditt guld direkt. Priset på ditt guld gäller endast samma dag.
4. Om du säljer ditt guld får du pengarna på ditt bankkonto dagen efter att du sålt det.

Hur lång tid tar det att sälja ditt guld?

Det tar från 5 - 30 minuter att väga och utvärdera ditt guld av juveleraren.

Ska jag sälja mitt guld?

Du bestämmer själv om du vill sälja ditt guld när du väl har det värderat i butiken. Priset du får för ditt guld är ett erbjudande och det gäller endast samma dag. Väljer du att sälja till dagens guldpris så får du pengarna i efterhand. Om du väljer att INTE sälja kan det finnas at det tillkommer en avgift på 100 SEK på bedömningen. Du får tillbaka avgiften om du kommer och säljer ditt guld vid ett senare tillfälle.

Vad krävs för att jag ska sälja mitt guld?

Du måste ha ett giltigt ID och bankkontonummer med dig för att sälja ditt guld.

Vem köper guld i Helsingborg?

Guldsmeden Rebecca Falck i Kolmäteregränden köper guld av privatpersoner i Helsingborg. Du kan till exempel sälja guld halsband, guld fingerringar, armband i guld och örhängen i guld. Om det finns ädelstenar i smyckena vägs de inte. Juveleraren köper inte de ädelstenar som finns i smyckena.

Har du några frågor ring oss gärna; +46 729 224 291 

Prova vår guldkalkylator här.