0

Din vagn är tom

Designa ditt smycke med hjälp av oss

Göra   nya smycken av ditt gamla guld  


Ditt gamla guld kan faktiskt bli ett vacker smycke och du kan få hjälp med designen hos  Rebecca Falck. Kanske har du några guldringar, guldkedjor, guldhängen eller guldörhängen som du inte använder eller har tröttnat på.  Smycken kan du ju använda både till vardags och till fest. 

Kanske har du ärvt några guld smycken, guldringar, guldkedjor eller guldarmband som inte är helt i din stil och  du kanske vill ändra dom  Kanske har du några smycken som du har fått som gåva, men kanske inte alltid bär.  

Jag har ärvt några guldsmycken - vad gör jag?

Många smycken har högt affektivt värde och många känslor är bundna i dom  och det kan vara lite svårt att göra sig av med dem, även om du inte längre gillar designen.

Hos  Rebecca Falck kan du få hjälp, inspiration och idéer att använda dina gamla smycken för att skapa en ny vacker design som du kommer att bli glad för och vill gå med varje dag. På så sätt kommer dina gamla guldsmycken att återupplivas. Därför är det en bra idé att göra om  dina gamla smycken till nya moderna mönster, nya guldsmycken som passar  dig och som du kommer att älska att  ha på dig varje dag, som gör dig nöjd  och uttrycker dig på ett riktigt sätt.

 
Hos Rebecca Falck har vi under de senaste 20 åren hjälpt kunder att ge sina gamla guld en ny, modern design. Vi har redesignat och arbetat om 1000 kunders smycken till nya  favorit smycken av det gamla  materialet.  Till exempel guld och silver med eller utan stenar, som diamanter och  pärlor,  allt som fanns  i de gamla guldsmyckena har använts för att skapa det perfekta smycket precis just för våra kunder som de ville . Vi kan också göra det för dig hos Rebecca Falck.

Kom till oss med dina gamla guldsmycken.

Du är välkommen i vår butik om du vill ha hjälp med att skapa en ny och personlig design av dina gamla guldsmycken. Vi börjar med att boka ett besök i vår butik i Helsingtborg, och du tar med dina guldsmycken. Vi tittar på materialet, tillsammans, berättar om möjligheterna vi har och lyssnar på dina önskemål.

Det tar omkring 45-60 min. och är naturligtvis helt privat.  Vi kommer att sammanfatta olika förslag tillsammans med dig och till sist kommer vi att ge dig ett pris på vad det kostar att skapa ett nytt smycke baserat på guld och silver du har tagit med.

Vårt råd är guld värt!

Vi rekommenderar dig vad vi kan göra och vad som är praktiskt för dig som skall bära  dina smycken i många år.  Självklart behåller du de minnen och känslor som var förknippade med dina gamla smycken.

Du kan boka ett besök med oss ​​med hjälp av formuläret nedan. Skriv vilken tid och dag som passar dig  och ditt telefonnummer, så tar vi kontakt med dig och bokar ett möte.

Våra öppettider på vardagar är  från 11.00-18.00  men allra bäst är om du kan komma innan 11.00 eftersom vi har mer privat tid då butiken inte är öppen. Det går också bra att komma på lördagar. 10.00-14.00 

Vi ser fram emot att hjälpa dig skapa en ny design och ett nytt smycke.