Få dagens Guldpris 18K

 

Guldpris idag 18 karat

18 karats guld är den typ av guld som vi säljer mest och du hittar även dagens bästa pris på 18 karats guld i guldkalkylatorn på denna sida. Hitta rätt karat och skriv vikten i gram på dina guldsmycken. Då kan du se värdet på guldet direkt.

Guldpris 24K

Har du något 24K guld hemma som du skulle vilja sälja? Sedan kan du väga den på en bokstavsvåg, och skriva vikten i gram i Rebeccas guldräknare. Då kan du direkt se vad ditt guld är värt och få dagens bästa guldpris.

Sälj guld till ett bra pris

Det är vår tydliga rekommendation att du säljer ditt guld till bästa pris, och du får det av Rebecca Falck. Rebecca köper massor av guld varje dag i varje karat, för det är många som du som har gamla smycken liggandes som de aldrig bär.

Guldpris 14K, 21K och 22K

Det finns många sorters guld och de många karaten är väldigt olika. Detta är priserna per. gram också. Du kan hitta det bästa dagspriset på 14K, 21K och 22K i kalkylatorn ENDAST för guld, som juveleraren Rebecca Falck har tagit fram. Beräkna dagens pris för ditt guld här

Vad är guldvärdet på dina smycken?

Det är alltid svårt att förutse värdet av ett smycke. Du får bara ett pris som täcker vikten. Ingen kan uppskatta värdet av tillgivenhet, så du bör överväga det själv innan du säljer ett guldsmycke. Vad betyder smycket för dig? Har det en speciell betydelse, eller väcker det speciella minnen? Värdet av tillgivenhet kan aldrig värderas, så tänk efter två gånger innan du säljer dina smycken.

Dagens guldvärde

Värdet på guld uppdateras varje dag och priset du såg igår är inte detsamma som du kan få idag. Därför måste du bestämma dig om du vill sälja direkt och inte vänta.

Guldpris Helsingborg

Juveleraren Rebecca Falck har butik i Helsingborg, och här får du det bästa guldpriset i Helsingborg. Du är välkommen att komma under öppettiderna tisdag till lördag med de smycken som du vill sälja. Rebecca väger dem i butiken och ger dig ett pris direkt. Du bestämmer om du vill sälja.

Sälj guldhängen till ett bra pris

Ett hänge i guld är väldigt personligt och det är ett av de där smyckena som det kan vara värt att sälja om man har ett liggande som man aldrig går med. ta med guldhänget till Rebecca Falck. 

Sälj guldringar till ett bra pris

En guldring kan väga mer än man tror och därmed också vara värd mer än man tror. När du tar med dig dina guldringar till Rebecca Falck för att sälja dem väger hon dem, men om det finns ädelstenar i dina guldringar som diamanter så frågar hon dig om du vill ha dem 'utklippta' så att vikten blir rätt .

Sälj guldhalsband till ett bra pris

Guldkedjor är lätta att sälja. Ta dem till din juvelerare i Helsingborg och få ett bra pris för dem. Du får ett erbjudande i butiken och du kan välja att sälja direkt.

Sälj guldsmycken till ett bra pris

Du kan sälja alla dina guldsmycken till ett bra pris, och du får det bästa priset av Rebecca Falck, juvelerare i Helsingborg. Ta dina guldsmycken till butiken och använd pengarna du får för dina gamla guldsmycken för att köpa nya smycken. Du kan även handla online när du har tittat på alla vackra smycken och hittat precis rätt inspiration. 

 Beräkna dagens pris för ditt guld här